Afvallen met Kellogg’s Special K

Afvallen met Kellogg’s Special K

Er zijn veel methodes die u kunnen helpen bij afvallen. U kunt dit doen door meer te sporten, minder te eten of door het volgen van een bepaald dieet. Een nog niet zo bekend dieet is dat van Kellogg’s.

Afvallen via een dieet

Wanneer u wilt afvallen door middel van een dieet, kunt u kiezen uit vele mogelijkheden. Van saaie en eentonige diëten tot dure en intensieve diëten. Voor veel mensen is het makkelijker om een dieet te volgen waar wordt uitgemeten hoeveel u mag eten. Vandaar ook dat een dieet van Sonja Bakker, Dr. Frank en Mathijs Vrieze erg populair zijn. Dit komt omdat het volgen van voorgeschreven menu’s vaak een beter resultaat op levert. Mensen houden dit langer vol omdat er ook meer afwisseling in zit. Kellogg’s Special K is ook een dieet waar veel afwisseling in zit. Het dieet is makkelijk te volgen door het voorgeschreven dagmenu.

Ontbijtgranen van Kellogg’s

Waarschijnlijk kent u de reclame’s wel van ontbijtgranen van Kellog’s. Dit is namelijk wereldwijd een groot succes. Kellogg’s brengt steeds weer nieuwe soorten ontbijtgranen op de markt. Eén van deze soorten is de Special K lijn, dit is bedoeld voor mensen die op hun gewicht willen letten.

De methode van Kellogg’s Special K

U kunt gemakkelijk en gratis via internet mee doen aan het afvalplan van Kellogg’s Special K. Wanneer u zich heeft aangemeld op www.specialk.nl, kunt u kiezen tussen het korte dieet plan voor twee weken of het dieet over een langere periode. Aan de hand van u keuzes wordt een speciaal menu samengesteld. U kunt dan elke dag op de website inloggen en dan ziet u wat er die dag op het menu staat. Een groot voordeel is dat u kunt kiezen uit verschillende menu’s. U hoeft dan geen dingen te eten dat u liever niet wilt. U zult merken dat dit motiverend werkt. Op de website is ook een forum waar u uw ervaringen kunt delen met anderen en elkaar kunnen motiveren.

Wat zijn de voordelen van Kellogg’s Special K dieet

– Het is gemakkelijk vol te houden, omdat het afwisselend is.
– De menu’s bestaan uit lekkere en duidelijke recepten.
– Wanneer u een gerecht niet lekker vindt, kunt u dit vervangen voor een ander gerecht.
– U kunt contacten met andere lijners, waardoor het volhouden gemakkelijker wordt.
– Meedoen aan Keollogg’s Special K dieet is helemaal gratis, u hoeft hier geen boeken voor aan te schaffen.

De nadelen van Kellogg’s Special K dieet

Het dieet is gemaakt door Kellogg’s, daardoor zal het hele dieet bestaan uit Kellogg’s producten. Dit zal duurder uitvallen dan een normaal dieet. Echter kunt u het Kellogg’s product vervangen voor een normaal product met de zelfde caloriewaarde, denk bijvoorbeeld aan een plakje ontbijtkoek in plaats van een Kellogg’s reep.

Het dieet bevat weinig fruit. Het is dus aan te raden wanneer u dit dieet gaat volgen om een extra stuk fruit te nemen in plaats van een tussendoortje wat hun voorschrijven.

Het dieet is standaard voor vier personen samengesteld. Wanneer u dus alleen eet, moet u alle hoeveelheden apart berekenen.