Afvallen met Pasta

Afvallen met Pasta

Succesvol afvallen, begint met veel bewegen. Gezond eten en het hongergevoel onderdrukken. Maar veel enthousiaste afvallers vallen in een ongezonder patroon zodra de maag gaat knorren. Het is daarom belangrijk dat je niet afgeleidt wordt door een hongerige maag. Begin daarom eens de dag met een gezonde, voedzame en lekkere pasta maaltijd. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar het werkt echt. Pasta is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals, eieren, meel en vezels. Het helpt je de dag door komen, zonder dat je verleidt wordt om te snakken.

Zo kan je afvallen met pasta

Pasta maak je met verse, gezonde ingrediënten zoals veel groente, vlees en vis. Daardoor zijn pasta maaltijden lekker en voedzaam. Ook wordt de pasta in water gekookt en eventueel vlees en vis in olie zoals olijfolie een veel gezonder alternatief als bakken met vet. Hierdoor krijg je waardevolle vitamine, vezels en andere voedingsstoffen binnen die je ook gebruikt tijdens je dag. Als je daarnaast ook nog voldoende beweegt gaat je lichaam vanzelf over tot het opmaken van je vetreserve.

Ideale voeding voor bij het sporten

Een pasta maal kan ook heel goed dienen als voeding voor het sporten. Het is namelijk rijk aan koolhydraten, waardoor je lekker kunt bewegen en veel energie hebt. Het helpt daarnaast ook door de proteïne om spieren aan te maken en uithoudingsvermogen te vergroten. Voldoende bewegen samen met gezond eten is de manier om je gewicht op pijl te houden en je streef gewicht te behalen.

Pasta maken in 30 minuten

Een ander voordeel van pasta is dat je het zo op tafel hebt. De meeste maaltijden kun je namelijk in een half uur op tafel hebben. Ook hoef je geen keukenprins of prinses te zijn om ze te maken. Iedereen kan het.
Wil jij ook eens een pasta maaltijd maken. Kijk dan eens op pastarecept.eu