Afvallen met shakes

Afvallen met shakes

Op een gezonde en lekker manier afvallen zonder hier al te veel moeite voor te doen? Dit kan, met speciale afval shakes. Deze shakes zijn gemaakt van vitaminen, groenten, fruit en eiwitten. De afval shakes zorgen voor een bevredigend gevoel en vullen best goed, hierdoor kunt u het makkelijk vervangen voor uw dagelijkse maaltijden. Het voordeel van deze shakes is dat u een stuk minder calorieën binnen krijgt dan bij normale maaltijden. In plaatst van het ontbijt, lunch en diner neemt een shake.

Waar op letten bij het afvallen met shakes?

Er zijn tal soorten shakes te verkrijgen via internet en in de winkels. Belangrijk is om er voor te zorgen dat u een shake neemt met veel vezels en eiwitten. Het beste is om een shake te kiezen die u het gevoel geeft dat u vol zit maar toch weinig calorieën bevat. Daarnaast is het belangrijk dat er niet te veel kunstmatige zoetstoffen in de shakes zitten, als u liever een wat natuurlijke shake heeft dat een wat chemische shake.

Fruit shakes

De populairste shake om af te vallen is zonder twijfel fruit shakes. Eén van zo shake is:
Vijf aardbeien, één kop magere yoghurt, een banaan en vijf of zes ijsblokjes. Eventueel kunt u er ook nog een theelepel honing aan toe voegen en wat eiwitpoeder. Meng vervolgens het mengsel in de blender totdat het iets dikker wordt. U kunt deze shake ook met andere soorten fruit maken.

Groenteshakes

Naast de fruit shakes worden ook de groenteshakes een stuk populairder. Deze shakes zijn makkelijk te maken en het enigste wat u nodig heeft is een sapcentrifuge. Het is mogelijk om elke groente van uw gading te gebruiken, dit doet u samen met blokjes ijs, magere yoghurt en eventueel citroensap om de smaak te versterken. Groenteshakes heeft alle voordelen van een afval shake, plus de extra vitaminen en mineralen. Belangrijk is dat voor u er sap van maakt, u de groente van te voren goed schild en wast.

Vet verbrandende Mokka shake, ook wel bekend als Mocca Madness
– Mix een half kopje koud water in een blender
– Doe daar twee lepels chocolade eiwit poeder bij
– één theelepel oploskoffie
– vijf ijsblokjes