Hoe om te gaan met beenhaar

Voor sommige mensen is er niets meer irriterend dan het lichaamshaar. Veel mensen verkiezen hun benen glad te houden. Dit kan een zwaarder vooruitzicht zijn als je haar natuurlijk dik wordt. Gelukkig zijn er veel opties beschikbaar voor het omgaan met dik beenhaar. Na het kiezen van een optie die het beste bij je past, zal je goed onderweg zijn om je benen soepel en glad te houden.

Laat het haar groeien. Als je haargroei op je benen wilt aanpakken, waardoor je haar groeit, maakt de behandeling van de huidverwerking effectiever. Omdat de haarstrengen langer zullen zijn, zal er meer zijn voor een scheerapparaat of scheermes om vast te klinken. Het schijnt een goed idee te zijn om ’s nachts te scheren in plaats van overdag. Scheren ’s in de avond of nachts laat je benen gladder voelen.

Waxen, laseren of scheren: hier kan jouw beenhaar zich niet tegen weren!

Kies een scheermesje. Haar op je benen scheren is waarschijnlijk de meest voorkomende manier om beenbeen te verwijderen. Terwijl het haar misschien niet uit de wortels kan trekken, is het relatief makkelijk en pijnloos om te doen. Koop een scheermes van kwaliteit uit de supermarkt of online. De scheerapparaten voor mannen en mannen zijn relatief hetzelfde. Het enige verschil is dat de scheerapparaten van vrouwen zijn ontworpen om rond de natuurlijke krommen in het lichaam te scheren.

Elektrische scheerapparaten zijn ook verkrijgbaar, maar zullen niet zo dicht bij een wortel komen.
– Snijd u door het scheermesje geeft aan dat u het scheermes moet vervangen. Scheermesjes zijn duurzaam, maar je moet overschakelen als ze hun efficiëntie verliezen.

Breng een scheergel aan. Het is aan te raden scheerschuim te gebruiken als je scheert. Alleen zeep en water zullen de huid uitdrogen. Ga even in de warme douche om het lichaam te bevochtigen en je poriën te openen. Vervolgens scheer je de scheergel over het gebied dat je gaat scheren. Het kan handig zijn om gel op een bepaald gebied aan te brengen en te scheren voordat u naar andere delen gaat.

Scheer in de richting waarin je haar groeit. Je maximaliseert je vermogen om je scheermes te vangen als je met de wortel scheert. Scheer eerst naar beneden ??voordat je je naar boven scheert. Het is een goed idee om de scheermes langs je huid te laten lopen in een zachte, gladde beweging. Plotselinge, ruige bewegingen of ondenkbare hoeken kunnen ervoor zorgen dat u per ongeluk uzelf snijdt.

Leave a Reply