Modifast Dieet

Modifast Dieet

Heeft u al verschillende diëten geprobeerd, maar heeft u niet het gewenste resultaat behaald? Dan is het Modifast dieet misschien wel het ideale dieet. Ook wanneer u nog geen ander dieet heeft geprobeerd kunt u via het modifast dieet het gewenste resultaat halen.

Modifast methode

Het modifast dieet is te onderscheiden onder twee zaken. U kunt met Modifast afvallen, maar u kunt het ook gebruiken om op het streefgewicht te blijven. Modivast Intensive is een dieet product, dat bestaat uit een complete maaltijd, deze worden in poedervorm verstrekt. In deze maaltijden zitten een stuk minder aantal calorieën, dan bij normale maaltijden. In het geval dat u maar een klein beetje wil afvallen of u wilt op uw streefgewicht blijven, dan is Modifast Meal en Snack de perfecte oplossing.

Modifast Intensive

Om veel af te vallen bij de methode Modifast Intensive, is het de bedoeling op dagelijks drie zakjes van ongeveer 500 calorieën te nemen. Deze bestaan voornamelijk uit de noodzakelijke voedingsstoffen. Wie dit dieet wil gaan volgen kan ondersteuning krijgen door het zelfcoachboek, dat te downloaden is op het internet. Hierin staat alle informatie zo uitgebreid mogelijk uitgelegd. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op valkuilen, die u bij dit dieet kunt tegenkomen. En u zult leren om een gezond eet- en leefpatroon aan te leren.

Drie fasen Modifast

De eerste fase zult u dagelijks drie zakjes Modifast Intensive gebruiken met ongeveer anderhalve liter vocht zoals thee of water per dag. Deze fase houdt u twee weken vol. Hierna zult u overstappen op de tweede fase waar u overgeschakeld naar twee zakjes per dag en een lichte maaltijd. Deze fase duurt één week en dan zult u overstappen op de derde en laatste fase. In de derde fase zult u geen gebruik meer maken van Modifast producten, maar zult u per dag drie caloriearme maaltijden eten.